Creating Communities. Connecting People
Welcome, Guest      Bookmark and Share
 
 
Tell a friend about this site Invite    
 
Atanas Petrov's Blog - RSS feed - Add to Google

Fri, Jan 27th - 9:55PM

Кой уби Мирослава?
Това, което ме провокира да пиша по случая не е някаква еманация на "силата", а съмненето ми, че е възможна топла връзка между този случай и трагедията със сестрите Белнейски в Пазарджик. Ами ако става дума за едни и същи хора? Тогава никак не е чудно "неумението" и "умората" на продажните ченгета, които заради "пържолките", с които ги храни мафията (пардон, "организираната престъпност" която я нямало вече ... смЕх в залата дами и господа) няма да пожалят нито свидетели нито деца! Това, в което аз съм убеден е, че мафията има не само къртици, които достигат до висшите ръководни нива както на МВР, така и до Министерството на правосъдието и останалите държавни ведомства. Става дума за тотален контрол върху Държавата от страна на тези, дето били изчезнали като видели нашите настоящи "герои"! Оттук нататък не е много трудно да се сетим какво се случва - пропаганда, популизъм, лъжи и гадотия. Самото ни премиерче се постара достатъчно да отврати всеки трезвомислещ човек по нашите географски ширини и май и в Европа започват да разбират с кого си имат работа. И затова вероятно на тукашните олигарси ще се наложи да търсят алтернативно решение кого да захранят с пържолки за следващите си действия. Аз собствено искам да поставя някои въпроси относно този случай. Въпреки че те са задавани и на тях отговор няма аз (и не само, убеден съм в това) като Суверен настоявам за адекватен такъв - тези въпроси трябва да стряскат и насън корумпетата от властта докато не получим адекватни отговори или оставки и съответните наказателно - процесуални действия по случая и срещу отговорните фактори, затворили си очите срещу "пържолки" или проявили некомпетентност по случая. И така, въпросите ми са следните:

Ако Чочо е заровил трупа на Мирослава, защо не знае точното място? Да не се окаже, че е бил само свидетел на престъплението или просто е знаел за това от някой друг? Това обяснява дългото търсене на трупа ... по - интересният въпрос обаче е - кой е този някой (виж паралела, който правя горе)? Кой е другия? Или другите?

От кога полицията знае, че близък до семейството на Мирослава е замесен с отвличането й и какви мерки за са взети за сигурността на другите членове на семейството? Ами ако беше отвлечена и Елеонора, майката или пък Борислав Чолев?

Защо полицията лъга толкова много в началото на случая? От кога знае, че Мирослава не е между живите? Защо се отричаха толкова упорито искания за откупи, връзки на похитители със семейството, писма, телефонни обаждания, съмнения за намесена полиция? Защо? И как така след месеци неизвестност и преливане от пусто в празно възелът се разплете внезапно - за броени часове?

Каква всъщност е ролята на Чочо, защо е имал статут на защитен свидетел и защо се (или кой го) самоуби? Ако Чочо е бил садист, престъпник, нарцис и не се разкайвал за действията си как така се е самоубил? Много по-логично е човек с неговия профил да натръшка гавазите и да си плюе на петите

Според мен е кристално ясно кой самоуби Чочо с три изстрела, далеч по - интересно е кого се опитва да прикрие полицията чрез смъртта му? Това е главния въпрос според мен на него трябва да се намери отговор.

След като сме тръгнали да делим един свят с големите чичковци трябва да се качим на тяхното ниво и едно от задължителните условия е да се очистим от елементите, които в момента се чувстват недосегаеми в пародията, която кой - знае защо наричаме държава. Но това е нещо, което трябва да се свършим всички ние и веднага подсказвам каква трябва да е първата ни стъпка - да накараме Павиана да си "събере керемидите" и менажерията и да си ... намери пътя. И колкото по - скоро толкова по - добре.

Благодаря за вниманието.


Comment (0)


January 2012
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
prev next

 • All Blogs
 • Messenger
 • Member Search
 • Who's Online
  WebRing Bloggers: 9271

  ONLINE:
  Members: 0
  Guests: 0

  Today: 5 • What's New | Popular | Auctions | Blogs | Webspace | Discuss | ShopDragon | Newsletter | Powered by R360 | Contact Us
  Copyright © 2001-2012 WebRing®, Inc. All rights reserved. Terms of Service - Help - Privacy Policy